Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Osobně za nejlepší osobní čas považuji ten, který mohu strávit se ženou, každý den však minimálně hodinu, nejlepší koníček je ten společný. Není nic horšího, než když se 14 dní nudí ONA a 14 dní ON. ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

To je pravda, jsou chvíle, kdy se člověk s manželkou opravdu nenudí. A v tom čase jste jakoby společně, tak nějak "spirituálně spojeni".

0 0
možnosti
Foto

No, oni čeští muži mají ten čas v průměru o něco větší než třeba muži japonští, kteří si stěžují, že díky jejich pracovnímu vytížení jim z toho jejich času, v průměru o něco menšího průměru, ten český ochranný čas padá či lépe řečeno sklouzává do hlubin zapomnění odkud ho je n s velkými obtížemi loví. V nutném případě pak musí zasahovat lékař specializující se na choroby času, jmenuje se chronolog.

1 0
možnosti

M79í24l79a 92Š72u51l97a

11. 6. 2013 20:48

.. sebekriticky přiznávám, že ten můj je určitě o něco delší .. pořád tu mluvíme o čase pro sebe, že jo? .. 

.. po skoro 30ti letech báječného soužití (fakt nekecám, i tak to pořád považuji za nějaký zázrak) se asi už nezměním .. tak jo, budu se snažit ten nepoměr trochu vyrovnat :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1035x
fyzioterapeutka,psychoterapeutka pracující metodou terapie zaměřené na řešení,hypnoterapeutka,propagátorka celostního přístupu v medicíně, zakladatelka společnosti FYZIO-MED CENTRUM TERAPIE, VZDĚLÁVÁNÍ A ROZVOJE Most,

 

lektorka CENTRA TERAPIE, VZDĚLÁVÁNÍ A ROZVOJE